Pakot e llogarisë rrjedhëse

Zgjedh njërën nga pakot dhe bëhu pjesë e mijëra klientëve të kënaqur të bankës sonë!

Për të vazhduar aplikimin, ju duhet të kyçeni në llogarinë tuaj apo të hapni një llogari:

Kyçu në llogari

Keni harruar Fjalëkalimin?